GGD Hollands Noorden organiseert 28 januari 2021 de online lezing ‘Uw kind op internet?

Van schermtijd tot TikTok’.

Online praktische en concrete opvoedtips, de leuke en minder leuke kanten van mediagebruik voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

 

Online media en je kinderen. Het is een hele uitdaging voor ouders.

GGD Hollands Noorden (GGD HN) biedt op donderdag 28 januari 2021 van 20.30-21.15 uur de online lezing ‘Uw kind op internet? Van schermtijd tot TikTok’ aan. Dit is de eerste in een reeks van lezingen die dit jaar aangeboden wordt door de GGD Hollands Noorden.

 

Webinar (online lezing) Uw kind op internet? Van schermtijd tot TikTok

Kinderen zijn er maar druk mee. Veel vindt online plaats. Sociale media hebben een grote aantrekkingskracht, niet alleen op kinderen… ook de ouders brengen veel tijd door achter een scherm.  Maar hoe houd je het leuk voor jezelf als ouder en voor je kinderen? Hoe houd je als ouders toezicht?  Wat laat je toe en wat niet? En hoe ver ga je daarin? Tijdens het webinar neemt Bamber Delver, expert op het gebied van kind en media, ons mee in de digitale belevingswereld van kinderen. Je krijgt een goede indruk van wat ze ervan leren en waar ze juist op moeten letten. Ook reikt Bamber tips en handvatten aan hoe je als ouder kunt omgaan met de uitdagingen die dit met zich meebrengt.

 

Datum, tijd, locatie, kosten, trainer en aanmelden

Datum:             donderdagvond 28 januari 2021

Tijd:                 20.30 uur (de online lezingen duren ongeveer 45 minuten)

Kosten:             gratis!

Trainer:             Bamber Delver, directeur Nationale Academie voor Media en Maatschappij

Aanmelden:       Ouders kunnen zich aanmelden via de website (https://www.ggdhollandsnoorden.nl/cursussen-en-bijeenkomsten/cursussen/lezing-uw-kind-op-internet-van-schermtijd-tot-tiktok.aspx) van GGD Hollands Noorden, bij onderdeel cursussen.

 

Vragen over opvoeden?

Ouders met allerlei opvoedvragen (ook vragen over uw kind en internet), kunnen bellen met GGD HN, telefoon 088-01 00 550 op werkdagen ma t/m vr van 08.30-16.30 uur. Invulling van het spreekuur van de  GGD HN is flexibel, face to face of via beeldbellen. Mailen kan ook via positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl (mailto:positiefopvoeden@ggdhollandsnoorden.nl). Meer informatie over opvoeden is te vinden op de website van de GGD Hollands Noorden (https://www.ggdhollandsnoorden.nl/) en  www.positiefopvoeden.nl (http://www.positiefopvoeden.nl) regio Noord-Holland-Noord.

ggd hollands noorden ggd hollands noorden